Communiecollectie

Artikelen 1 tot 20 van 35 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 35 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

COMMUNIE- EN LENTEFEEST BIJ KIDZ RULES

Doet uw zoon en/of dochter zijn of haar communie of lentefeest en ben je op zoek naar leuke, mooie, doordraagbare feestkleding, dan vind je dit in elk geval terug bij Kidz Rules te Lichtaart. Een deel van de collectie wordt midden december uitgeleverd en wij houden jullie ook op de hoogte via onze Facebook pagina en onze webshop.

Een speciale dag

Kidz Rules vindt het belangrijk dat de kinderen zich goed voelen in hun outfit voor deze speciale dag. Onze keuze aan communie- en lentefeest collectie bestaat uit outfits die door te dragen zijn na het grote feest en dit van verschillende prijsklasses. De feestkleding voor meisjes is trendy en romantisch van merken zoals CKS, Guess, NoNo, Rumbl Royal, Blathine en in onze communie outlet vind je ook nog mooie stukken terug van het seizoen ervoor zoals Jottum, CKS, Baker Bridge, Carbone, …

Communiekleding voor jongens en meisjes

De communiekleding voor jongens bestaat uit een stoere t-shirt onder een hemd of blazer, coole broek, gekleurde jeans of short van merken zoals CKS, Baker Bridge, Carbone. Deze stukken kan je ook in de gewone collectie terugvinden. Bij Kidz Rules hebben we voor elk type jongen of meisje een stijl die bij hem of haar past.

Feestkledij voor heel de familie

Niet enkel hebben wij feestkleding voor het feestvarken, maar kunnen de broers en/of zussen hier ook terecht voor een leuke outfit. Kidz Rules is gekend voor haar tiener collectie en daarom hebben wij een ruime keuze aan outfits voor de plechtige communicant die niet te gekleed is, maar ietwat hip, stoer en trendy wilt overkopen. Zij kiezen dan meestal uit de gewone collectie een leuke outfit.

We zijn ook te vinden op communiekleding.com waar u nog extra mooie foto's vindt van onze collectie