Retourneren

Mocht het online gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na afleverdatum retour sturen. Wij accepteren uiteraard enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen retour (tenzij de schade gevolg is van een productiefout).

U kunt uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven om retour te zenden. Of u kunt de artikelen in onze winkel retour brengen. Dit kan op het adres Kidz Rules - Turnhoutsebaan 316 2970 Schilde.

Bij afgifte van uw pakket ontvangt u daarvan een bewijs, zorg ervoor dat u dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.  Bij een tijdelijke actie kunnen de kosten van de retourzending door Kidz Rules gedragen worden.

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het door ons verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bank-, paypal- of creditcard rekening. Beschadigde artikelen worden niet retour genomen.

Voor BE: bestellingen boven de 50Euro worden gratis geleverd, echter wanneer u een retourzending doet en het bedrag van de overgebleven bestelling onder de 50Euro daalt, zijn wij genoodzaakt de verzendingskosten in te houden van het retourbedrag. Hiervoor rekenen we op uw begrip.

Voor NL: bestellingen boven de 75Euro worden gratis geleverd, echter wanneer u een retourzending doet en het bedrag van de overgebleven bestelling onder de 75Euro daalt, zijn wij genoodzaakt de verzendingskosten in te houden van het retourbedrag. Hiervoor rekenen we op uw begrip.

Voor overige landen: bestellingen boven de 200Euro worden gratis geleverd, echter wanneer u een retourzending doet en het bedrag van de overgebleven bestelling onder de 200Euro daalt, zijn wij genoodzaakt de verzendingskosten in te houden van het retourbedrag. Hiervoor rekenen we op uw begrip.

Kortingen die gegeven worden bij een koppelverkoop verliezen hun korting wanneer stukken worden teruggestuurd en hierdoor het aantal daalt onder de voorwaarden van de koppelverkoop.

AFGEPRIJSDE en GESOLDEERDE artikelen worden binnen de 5 werkdagen teruggenomen vanaf de dag die volgt op de levering van het bestelde artikel.