OUTLET

Outlet

 

Artikelen 1 tot 20 van 930 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 930 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Outlet kinderkleding

Kidz Rules heeft steeds ook een voorraad aan outlet of solden collectie in huis. Bekende merken in outlet/solden zoals CKS, IKKS, Noppies, Barbera Farber, Geisha, Baker Bridge, Babyface, Rumbl! zijn verkrijgbaar.

Betaalbaar en prima service

Bij Kidz Rules is kinderkleding in outlet vlot verkrijgbaar zowel voor de baby’s als de kids. Voor jongens en meisjes zijn steeds leuke koopjes te doen bij ons. Beschikbaarheid is er steeds van jeans, leggings, rokjes , t-shirts, sweaters en vestjes. Op de webpagina's van Kidz Rules kun je snel filteren op merk, maat, prijs en kleur. Zo vindt je dadelijk naar waar je op zoek bent. In deze rubriek kan je leuke koopjes doen, maar dit neem niet weg dat onze service minder is. Ook deze collectie verzenden we gratis wanneer u meer dan 50Euro bestelt in België en 75Euro voor Nederland. Ga voor de Outlet zomer naar deze pagina en voor de Outlet winter klik je hier.

Kortingsacties

Naast de kortingen die er vaak zijn op de collectie van het vorige seizoen, doen we regelmatig ook nog andere leuke acties waarbij je korting kan krijgen op bepaalde stukken uit de nieuwe collecties. Soms zijn er ook leuke prijzen te winnen zoals tassen of een skatebord. Het hele jaar door kan je nog leuke koopjes doen op onze kinderkleding outlet pagina. De producten die afgeprijsd zijn worden voorzien van een label met "sale".

Welke maat past mijn kind?

De leeftijd is naast de maataanduiding steeds vermeld. Dit maakt het makkelijker als je niet goed weet welke maat jouw kind heeft. Indien je nog zou twijfelen, dan kan je steeds contact opnemen met ons. Zowel telefonisch als per mail zijn we bereikbaar. Voor juiste advies geven maken wij tijd voor u. Zo kunnen we aangeven of het merk eerder groot dan klein valt. Met onze hulp maak je zeker de juiste keuze.

Onze winkel

Onze winkel is gelegen in Lichtaart. Alle stukken die op de online webshop staan, bevinden zich in onze winkel. Wanneer de winkel gesloten is, kan je toch nog steeds 24/24 7/7 terecht op onze webshop waar we nadat u bestelt heeft, de afhandeling van jullie order asap afhandelen. Zo streven we er naar om te leveren de dag nadien, dan wel op 2 werkdagen.

Zit je toch nog met vragen?

Laat een berichtje na op onze facebookpagina. Hier reageren we doorgaans het snelst op aangezien dit meteen op onze smart phone binnenkomt. Daarnaast zijn we op tijdens de openingstijden van de winkel telefonisch ter uwer beschikking, alsook per mail mag u spoedig een antwoord verwachten.