NIEUW

Nieuw

Nieuwe kinderkleding online kopen

Deze pagina bevat de meest recente kinderkledij die te vinden is in onze winkel. Alle pas binnengekomen artikelen worden zorgvuldig gefotografeerd en gepost in de rubriek "nieuw". Wanneer u niets wenst te missen van de laatste trends en mode, is dit de pagina die u beslist in uw favorieten dient te bewaren. Ten allen tijde kan u ons ook vragen of bepaalde stukken opnieuw binnen komen wanneer u ze niet meer meteen aantreft op de pagina. Wij zullen dan contact opnemen met onze leverancier en vragen voor u na of de collectie nog verkrijgbaar is.

Onze merken

Kidz Rules kinderkleding is van start gegaan in januari 2015 met een stenen winkel te Lichtaart. In het najaar van 2015 kwam er een online shop bij. Intussentijd hebben we onze plaats ingenomen tussen de gevestigde waarden in het online gebeuren. In december 2018 opende een nieuwe winkel in Schilde. De belangrijkste merken die wij in huis hebben zijn, CKS, Baker Bridge, Tumble 'n Dry, IKKS, Blablabla, Like Flo, Gheisa, Noppies, NoNo, Funky XS, Babyface, Barbara Farber, Bellaire, Feetje, CR7, Gsus, Hatley, Indian Blue Jeans, Mim-pi, Ten Cate, Sturdy, Kiezel-tje, Arsène et les pipelettes, Billieblush, Billybandit , Brin d' Herbe, Jottum, Carbone, Le temps des Cerises, Petis Sophie Schnoor, Rumbl, Sorry 4 the mess, Lief!. Ga naar het merkenoverzicht en ontdek al onze merken meteen.

Outlet en kortingen

Bij Kidz Rules is naast de allernieuwste mode ook de outlet collectie vlot verkrijgbaar zowel voor de baby’s als de kids. Voor jongens en meisjes zijn steeds leuke koopjes te doen bij ons.  Beschikbaarheid is er steeds van jeans, leggings, rokjes , t-shirts, sweaters en vestjes.  Op de webpagina's van Kidz Rules kun je snel filteren op merk, maat, prijs en kleur. Zo vindt je dadelijk naar waar je op zoek bent.  In deze rubriek kan je leuke koopjes doen, maar dit neem niet weg dat onze service minder is.  Ook deze collectie verzenden we gratis wanneer u meer dan 50Euro bestelt in België en 75Euro voor Nederland.  Ga voor de Outlet zomer naar deze pagina en voor de Outlet winter klik je hier. Ook tijdens de solden bent u van harte welgekomen.