Tumble 'n Dry

tumble 'n dry jongens SS17

tumble 'n dry logo

tumble 'n dry meisjes SS17

Tumble and Dry, Tumble 'n dry, Tumble en dry, alle namen leiden tot dit uniek merk.  In enkele woorden omvat in dit merk hippe, functionele en betaalbare kleding die van. Het merk beschikt over een gamma kinderkleding bestaande uit T-shirts, truien, broeken en jassen. Ook voor baby's is een uitgebreide collectie beschikbaar.

 

Artikelen 1 tot 20 van 81 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 81 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tumble 'n Dry kinderkleding

Het merk voor kids en baby's vertegenwoordigt een stoer karakter. Daarnaast is het zeer betaalbaar en uniek in zijn soort. Tumble and Dry is van Nederlandse makelij. Het merk produceert kinderkleding zowel voor jongens als voor meisjes, zowel voor baby's als voor de grotere kinderen. Het is draagbaar om in te spelen of om mee naar school te gaan. Daarnaast is de betaalbaarheid van het merk een bijzondere troef

Tumble and Dry Online

De kleertjes van Tumble and Dry liggen allemaal voorraadig in onze winkel. Zo zijn de broeken, jurken, T-shirts en nog meer meer kinderkleding snel leverbaar. Wij streven ernaar om binnen de 2 dagen te leveren, wanneer u uw bestelling voor de middag plaatst, heeft u de goederen normaal morgen reeds in huis. Door de gemakkelijke zoekfunctie in onze webshop, vindt u meteen wat u zoekt.

Tumble en Dry Kortingsacties, outlet en sale

In onze rubriek outlet kan u Tumble en Dry in onze winkel aan scherpe prijzen kopen op het einde van het seizoen. Kidz Rules doet daarnaast regelmatig acties waarbij we een korting geven, of u kan regelmatig een prijs kan winnen.

Doorheen het jaar bij Kidz Rules

De collectie van wordt niet in een keer volledig geleverd, maar verspreid over het seizoen. Dit maakt dat u steeds de nieuwste outfit voor uw spruit bij ons kan kopen. Kom dus regelmatig terug kijken op onze webshop.

Welke maten?

Op onze webshop trachten we u zo goed mogelijk de maat per leeftijd mee te geven, echter wanneer u nog met vragen zit, neem dan gerust contact op met ons. Wij staan u bij met al uw vragen omtrent vorm, kleur, maat,...

Het merk kopen?

Je kan Tumble 'n Dry zowel kopen in onze winkel te Lichtaart als op onze webshop kidzrules.be Vanaf 50Euro is de verzending bovendien gratis binnen België en vanaf 75Euro naar Nederland. Onze winkel is gelegen in Lichtaart.

Nog vragen?

Aarzel dan zeker niet om ons een bericht te sturen op facebook of contacteer ons per mail dan wel telefonisch. Bij ons bent u aan het juiste adres.