Street Called Madison

Street called madisson SS2019

 

STREET CALLED MADISON is een super hip, stoer tienermerk voor jongens en meisjes verkrijgbaar bij Kidz Rules tot 16 jaar. De collectie bestaat uit sweaters, t-shirts, geklede shorts voor jongens in de zomer en de winter trendy jeansbroeken. Voor de meisjes ook jurken/kleedjes, rokken en leuke losse broeken.

De collecties worden in samenwerking met een groep tieners zelfs ontworpen en heeft een urban stijl met draagbare kleding voor hippe trendy stoere kinderen en tieners.

Street Called Madison is een merk dat een fictief verhaal toont van Luna Hill en Charlie Ray. Zij groeiden samen op in Madison Street... vandaar de naam Street Called Madison. 

 

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Street Called Madison bij Kidz rules

Het merk Street Called Madison werd in winter 2016 gelanceerd op de markt. Er zit een verhaal achter Street Called Madison. Street Called Madison gaat over twee fictieve personen. Een meisje genaamd Luna Hill en een jongen genaamd Charlie Ray die samen met hun vrienden opgroeiden in Madison Street. Ze hebben ook een hond genaamd Spikey. De hond zal je geregeld ook terugvinden op sommige sweaters, t-shirts, truien... 

De collectie van Street Called Madison werd ontworpen voor en door tieners. De urban stijl van deze collectie maakt het zeer draagbaar voor de tiener jongens en meisjes.

De collectie van Street Called Madison

De collectie van Street Called Madison beschikt over t-shirt, sweaters, hemden, truien, vesten, jassen, jeansbroeken, sportwear, shorts, jurken, rokken en nog veel meer.