Noppies

Noppies

Voor kinderkleding die bestaat uit een trendy collectie en die de kwaliteit en het comfort waarborgt moet je beslist bij Noppies zijn.  Noppies is er voor de allerkleinsten onder ons.

De kidscollecties zijn met liefde ontworpen.  Zo houdt het merk rekening met de verschillende leeftijdsfases. Zachte materialen en kleine gemakken zijn de basis van al deze little wannahaves.

Artikelen 1 tot 20 van 45 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 45 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Noppies

Babykleding van Nederlandse makelij die daarenboven ook nog eens comfortabel en functioneel tegelijk is, is beslist kinderkleding van Noppies. De zachte materialen waarmee het merk werkt maakt het uiterst geschikt voor verschillende lijnen van newborn tot kids. Dit maakt dat je het merk kan blijven shoppen tot lang na de geboorte van je spruit.

Snelle levering

De baby- en kinderkleding is snel en direct verkrijgbaar bij Kidz Rules. Dit zowel voor de baby’s als voor de iets oudere kinderen. Zowel de jongens als de meisjes vinden bij ons hun gading. De collecties zijn steeds compleet. Zo beschikt het merk over jeans, leggings, rokjes , t-shirts, sweaters en vestjes. Daarnaast is er een uitgebreid gamma aan sokjes en mutsjes. Op de pagina van Kidz Rules kun je snel filteren op merk, maat, prijs en kleur. Zo vindt je dadelijk naar waar je op zoek bent.

Kortingsacties en outlet

Kidz Rules doet regelmatig leuke acties waarbij je korting kan krijgen op bepaalde stukken. Soms zijn er ook leuke prijzen te winnen zoals tassen of een skatebord. Op het einde van het seizoen gaan de producten die nog niet verkocht zijn naar onze outlet afdeling. Hier kun je het hele jaar door nog leuke koopjes doen. Dus hou deze outlet pagina zeker in de gaten. De producten die afgeprijsd zijn worden voorzien van een label met "sale".

Bestellen doorheen het jaar

Noppies levert meerdere malen per seizoen en zo kan je bij ons steeds de nieuwste kinderkleding verkrijgen. Zowel in onze winkel als op onze webshop.

Welke maat past mijn kind?

Bij onze maataanduiding staat ook steeds een vermelding van leeftijd. Zo weet je aan de hand van de leeftijd van je kind meteen in welke maat het past. Bij twijfel kan je steeds contact opnemen met ons. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Hierbij zullen we u het juiste advies geven. Zo kunnen we aangeven of het merk eerder groot dan klein valt. Met onze hulp maak je zeker de juiste keuze.

Noppies kopen

Onze winkel is in Lichtaart, hier hebben we alle kleding hangen die op de webshop staat. Daarnaast kan je 24/24 7/7 terecht op onze webshop waar we nadat u bestelt heeft, de afhandeling van jullie order asap afhandelen. Zo streven we er naar om te leveren de dag nadien, dan wel op 2 werkdagen.

Nog vragen?

Wij staan altijd ter uwer beschikking. Afhankelijk van het tijdstip kan u ons bereiken per mail, telefonisch, of laat een berichtje na op onze facebookpagina. Hier reageren we doorgaans het snelst op aangezien dit meteen op onze smart phone binnenkomt.