NoNo

NoNo Pre Spring 2019

 

NoNo

Nono kinderkleding is van Nederlandse makelij.  Nono is een merk meiden die van mode houden en bewust hier aan deelnemen.  De kinderkleding van Nono maakt veel gebruik van kleuren waardoor dit merk makkelijk te combineren valt.

Nono heeft naast de reguliere seizoenscollectie ook een wondermooie feestcollectie.  De feestcollectie van Nono is chic met een eigenwijze twist en toch nog een heel jaar door draagbaar.

Artikelen 1 tot 20 van 48 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 48 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

NoNo kinderkleding

NoNo kinderkleding is een onderdeel van Brndwrks en is beschikbaar voor kinderen een tieners. De leuke kleuren en duurzame materialen maken van het merk een topper. NoNo werkt graag met roze kleuren voor de meisjes. De kinderkleding van NoNo is zeker betaalbaar.

Snelle levering, prima service

NoNo is leverbaar bij Kidz Rules uit stock. Meisjes vinden vooral voor Nono bij ons hun gading. Op onze webshop kun je snel filteren op maat, merk, kleur en prijs. Zo vindt je dadelijk naar waar je op zoek bent.

Kortingsacties en outlet

We doen regelmatig acties. Hierbij kan je korting verkrijgen op bepaalde stukken. Meestal zijn er ook leuke prijzen te winnen. Hou daarom zeker goed onze facebookpagina in het oog, hier posten wij namelijk de kortingen en acties. Wanneer het seizoen ten einde is, verhuizen de producten die nog niet verkocht zijn naar onze outlet afdeling. Gegarandeerd, dat je hier nog leuke koopjes kan doen. Dus hou deze outlet NoNo pagina zeker in de gaten. De producten die afgeprijsd zijn worden voorzien van een label met "sale".

NoNo kopen doorheen gans het seizoen

Wij werken zeer regelmatig onze webshop bij. De nieuwst producten vinden je onder de de rubriek "Nieuw". We trachten de leveringen zodra ze binnengekomen zijn online te zetten. In onze winkel zijn de nieuwste kledingstukken het snelst te verkrijgen aangezien ze meteen het rek in gaan.

Welke maat heeft mijn kind?

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken de juiste maat voor uw kind te kiezen, hebben wij bij iedere maataanduiding ook de leeftijdscategorie geplaatst. U weet natuurlijk zelf het beste of uw kind eerder groot dan klein is voor zijn/haar leeftijd. Mocht u toch nog twijfelen over de maat, dan staan wij u graag bij met advies hierover. Hiervoor kan je steeds contact opnemen met ons, zowel telefonisch als per mail. Advies een echte winkel is tenslotte altijd beter dan uit een online magazijn. Zo kunnen we aangeven of het merk eerder groot dan klein valt. Met onze hulp maak je zeker de juiste keuze.

NoNo kopen

NoNo kleedjes zijn verkrijgbaar bij Kidz Rules. Onze winkel is gelegen in Lichtaart. Lichtaart zeker bij u bekend van Bobbejaanland. In onze winkel hebben we de kleding die op onze webshop staat in voorraad. Online kan je shoppen 4/24 7/7. Uw order wordt met spoed afgehandeld met de beste zorgen. NoNo koop je bij Kidz Rules!

Zit je toch nog met vragen?

Wij staan altijd ter uwer beschikking. Afhankelijk van het tijdstip kan u ons bereiken per mail, telefonisch, of laat een berichtje na op onze facebookpagina. Hier reageren we doorgaans het snelst op aangezien dit meteen op onze smart phone binnenkomt.