Mim-Pi

Mim-Pi Winter 2016

Mim-Pi kinderkleding is gemaakt om onze meisjes om te toveren tot kleine prinsesjes.  Zodra ze het dragen wanen ze zich in een kasteel. De Mim-Pi kinderkleding is beschikbaar in de maten 92 t/m 140.

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Mimpi online kopen

Mim-Pi kinderkleding is een zeer leuk merk speciaal gemaakt voor jonge meisjes. De kindjes voelen er zich bijzonder blij in. Kidz Rules verkoopt sinds 2015 dit merk en het was meteen een succes. De collectie is altijd zeer speels en kleurrijk en speels. Ze werken met verschillende thema's met een knipoog naar de fantasiewereld van kabouters, elfjes, vlindertjes, bambi en nog andere beestjes. Naast het mooie uitzicht zit de kleding ook zeer comfortabel. Bestel de kleding van mimpi online of kom ze passen en voelen in onze winkel. Snelle levering en correcte afhandeling

Winter en zomer Mim-Pi

Zowel in de zomer als in de winter is Mimpi draagbaar. In de zomer zijn de kleuren nog wat feller dan in de winter. De stoffen in de winter zijn wat dikker maar bijzonder zacht. Van rokjes, kleedjes tot kousen. Je kan je helemaal Mim-pi kleden. Neem je een kijkje op de webshop en laat je verrassen door de nieuw collectie.

Mimpi sale & Outlet

Op het einde van het seizoen gaat de collectie aan scherpe kortingen buiten. Na het seizoen komen de kleedjes in onze rubriek outlet terecht waar je nog kan snuisteren tussen de uitgebreide collectie aan steevast grote kortingen.