Like Flo

Like Flo Like Flo Logo Like Flo jongens

Like Flo kinderkleding is een recent gelanceerd kinderkledingmerk dat er zowel voor baby's, jongens als meisjes is. Like Flo kan je daadwerkelijk met alles combineren. Het merk maakt bijzondere basistukken, die aansluiten bij wat kinderen tof vinden.

 

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Like Flo

Like Flo is nieuw een zeer populair kinderkledingmerk. Het merk maakt kinderkleding zowel voor jongens als voor meisjes. Like Flo is een speels merk waar je niet gebonden bent aan setjes. Je kiest zelf wat je combineert. Het is perfect om zowel in te spelen als om mee naar school te gaan. Kinderen zijn ten slotte kinderen en van hun kindertijd moeten ze ten volle kunnen genieten.

Snelle levering, prima service

Like Flo is direct beschikbaar in onze winkel in Lichtaart als online op onze webshop. Zodra u bestelt streven wij ernaar om binnen de 2 werkdagen de kleedjes bij u te hebben bezorgd. Op onze webshop kan je de collectie makkelijk filteren op maat, prijs, kleur en merk. Op die manier vindt meteen naar waar je op zoek bent.

Kortingsacties en outlet

Het nieuwe merk Like Flo verkoopt eigenlijk als zoete broodjes, hierdoor is niet altijd heel veel in outlet. Maar met wat geluk vindt je toch nog een geschikt kleedje voor jouw kind. Hou dus ook regelmatig onze outlet pagina in het oog zodat u de koopjes niet misloopt. De afgeprijsde collectie wordt aangeduid met een bol met opschrift "sale".

Like Flo kopen door het seizoen

Like Flo levert doorheen het seizoen in meerdere leveringen. Hierdoor vindt je steeds de nieuwste kleding bij ons online of in de winkel. In onze winkel hangt de collectie nog net is vroeger dan dat ze online komt. Dit komt omdat we de nodige tijd moeten hebben om de juiste foto's te maken van de collectie. Zodra dat gebeurt is, komt ze ook online.

Welke maat past het best bij mijn kind?

De maten van Like Flo vallen eerder klein en getailleerd uit. Bij twijfel neem je best even contact op met ons zodat wij u het juiste advies kunnen geven ivm met een bepaald stuk. Met raad en daad staan wij u dan bij zodat u de juiste beslissing kan nemen in het kiezen van de juiste maat.

Like Flo kopen?

De collectie is onmiddellijk beschikbaar in onze winkel te Lichtaart. Daarnaast shopt u online desgewenst 24/24 7/7 op onze online webshop. Zodra we uw bestelling en betaling hebben ontvangen, verzenden wij zo snel als mogelijk de kleertjes uw richting uit. Hierna is het blij afwachten naar het pakketjes met de mooie kleertjes van Like Flo. Wij hopen dat u er van kan genieten.

Zit je toch nog met vragen?

Weet je na deze richtinggevende tekst nog niet meteen een beslissing te nemen, dan staan wij u graag bij op werkdagen telefonisch, maar u kan onze ook snel bereiken per mail of stuur ons een berichtje via onze facebook pagina.