Kidz-Art

Kidz Art Winter 2016

Kidz-art

Kidz-Art is een kleurrijk Nederlands label voor kinderen vanaf maat 92 tem 152 en wordt gemaakt uit hoogwaardig materiaal met veel stretch in verwerkt. Kidz-Art maakt heel veel gebruik van kleuren, prints en mooi afgewerkt met veel details. Kidz-Art collectie bestaat uit jurken, cardigans, t-shirts, rokken, broeken, leggings, kousenbroeken, jassen ...

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

Kidz-art kopen online bij Kidz Rules

Kidz-Art is nieuw bij Kidz Rules en is van Nederlandse makelij. Kidz-Art is zowel online verkrijgbaar als in onze winkel. Kidz Art is apart in zijn soort. Het is eerder een opvallend en bijzonder kleurrijk kinderkledingmerk. Dat zowel voor meisjes en baby's beschikbaar is.

Het verhaal van Kidz-art

Het verhaal van Kidz art is begonnen in Amsterdam. Het is daar dat Mary-Ann van Dam begon met het ontwerpen van kinderkleding. Ze startte er mee omdat ze niet kon vinden wat ze zocht. Ze begon met een kleine basiscollectie in heldere, neon kleuren, die ze met de hand versierd. Kidz-Art is inmiddels uitgegroeid tot een levendige, trendy merk voor meisjes tussen 0 en 12 jaar oud. Een spannende mix van sportkleding, high-fashion en etnische elementen vertaald in karakteristieke styling met betrekking tot fit, prints, illustraties, details en het gebruik van kleur. De mix van uitersten zul je binnen de Kidz-Art collectie weten te vinden en deze zijn perfect te combineren en passen ongelooflijk goed samen. Hoewel Kidz-Art is internationaal gegaan en zitten nu zelfs tot in de Verenigde Staten een China. Zo kunnen nog meer kinderen de kunst van Kidz-Art te vieren!
Altijd kleurrijk en verrassende (kleur) combinaties. De collectie bestaat uit individuele stijlen, tot in het kleinste detail, met een handtekening, dat is altijd herkenbaar. Het prachtige borduurwerk en de geweldige kwaliteit zijn gemeenschappelijke thema's in de collectie. Dankzij de kleine, kleurrijke details, zoals linten, bogen, labels en knoppen, de verschillende items in de collectie zijn gemakkelijk te combineren. Dit resulteert in een commerciële maar unieke collectie.
Kleuren die je gelukkig maken! De Kidz-Art collectie straalt energie uit. Een citaat van een ontwerper luidt: "Heb je ooit gehoord van een kind dat zegt dat paars niet past bij rood?" Bij Kidz-Art, kan het allemaal, alles kan gecombineerd worden. Tenslotte opgroeien kan behoorlijk zwaar, dus waarom niet veranderen in iets moois!

Kidz art bestellen

De collectie van Kidz-art is beschikbaar op onze webshop. Zowel online als in de fysieke winkel kan je terecht voor de leuke kleedjes, rokjes, truitjes en tal van andere stukke van dit unieke merk. Bij online bestellingen streven we ernaar om het pakketje binnen de 2 dagen bij u te hebben. Hiervoor maken gebruik van de verzendingsdienst van B-post.

Kidz-art Sale & Outlet

Ga naar onze rubriek Outlet Kidz art op de webshop en filter op het juiste merk. Nadat het seizoen voorbij is komen de niet verkochte producten in de rubriek. Vaak kan u er sterk afgeprijsde stukken vinden die u voor een koopje kan hebben.

Maten Kidz-art

De kleren van Kidz Art zijn er in maten voor baby meisjes vanaf maat 62 als voor meisjes tot maatje 152. Dit merk past niet groot, noch klein. Dus het stemt prima overeen met het gemiddelde. Twijfelt u toch aan de maat, neem dan zeker contact met ons op en wij meten het voor u na.