IKKS

IKKS Kids SS19

IKKS kinderkleding is van Franse makelij.  Het is een merk dat een trendy stijl ontwikkelt met een sterke persoonlijkheid. Kinderkleding van IKKS is zoals een concept waarbij traditie, authenticiteit en creativiteit samengaan.

IKKS kinderkleding biedt creatieve sportswear die geïnspireerd wordt door de mode voor volwassenen.

IKKS kinderkleding online

IKKS kinderkleding is een van onze topmerken bij Kidz Rules. Ieder jaar is de collectie van IKKS adembenemend mooi. Het merk is zijn prijs kwaliteit meer dan waard. Met IKKS zullen uw kinderen er piekfijn gekleed bijlopen. IKKS kan makkelijk gecombineerd worden met andere merken.

Gratis verzending, snelle levering

Wanneer u bij Kidz Rules bestelt, streven wij ernaar om uw order zo snel mogelijk af te handelen, zo wordt meestal het pakketje reeds de dag nadien aangeboden. Bestellingen boven de 50Euro zijn bovendien gratis voor België en vanaf 75Euro naar Nederland. Snel doorheen onze collectie bladeren kan je door onze filters te gebruiken, zo vindt u meteen wat u zoekt.

Korting en outlet

Kidz Rules doet regelmatig kortingsacties, daarvoor vindt je best onze facebookpagina leuk. Hier posten wij steeds onze acties en bent u als eerste op de hoogte. Daarnaast beschikken we steeds over een reeks outlet. Ga hier op zoek naar leuke koopjes waaronder ook de collectie van IKKS.

IKKS kopen doorheen het seizoen

Wanneer u beslist om kleding van IKKS aan te kopen, hou er dan rekening mee dat het merk levert in meerdere leveringen. Kom daarom regelmatig naar onze webshop, zodat u niets mist van de nieuwste leveringen. Zo gaat u naar de pagina van IKKS meisjes voor de laatste nieuwigheden voor de meisjes.

Welke maat past het best bij mijn kind?

Wij trachten zo duidelijk mogelijk te zijn in de maataanduiding door ook de leeftijd per maat reeds mee te geven in onze filters. Mocht u toch nog twijelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan het juiste advies verschaffen in uw maatkeuze.

IKKS kopen

IKKS is te koop in onze winkel te Lichtaart, of bestel online op onze webshop 24/24 7/7. Alles wat op onze webshop staat is steeds voorradig in onze winkel.

Toch nog vragen?

Wanneer u toch nog een vraag heeft, kan u ons contacteren via facebook, per mail of telefonisch. Wij zullen uw vraag of opmerking dan spoedig behandelen en u het gepast antwoord verschaffen.