Hatley

Hatley kinder pyjama's

Hatley pyjamas zijn anders dan andere pyjamas.  Hun speling met kleurrijke motieven met dierenprints zijn leuk voor onze kapoenen.  Hatley pyjamas zijn vervaardigd uit katoen, ze passen mooi rond het lichaam van uw spruit en voelen zowel in zomer als in de winter confortabel aan. Hatley komt steeds leuke en grappige thema's.  Naast de regulier collectie komen ze regelmatig ook nog met een feestcollectie op de proppen.

Hatley is voor kinderen vanaf 0 maanden tot 12 jaar.

Hatley Pyjama

Hatley is van oorsprong uit Canada. Gemaakt in een familiebedrijf met een goede reputatie. De pyjama's van Hatley zijn zowel voor jongens als voor meisjes apart en anders dan andere merken. Ze sluiten nauw aan het lichtaam en zitten mooi en strak. Zo wordt bovendien de lichaamswarmte goed vastgehouden. De leuke prints met meestal diertjes uit de Canadeese fauna maken het zeer aantrekkelijk voor de kinderen. Er kan zelfs al eens een dinosaurus tussen zitten of ook wel racketten of ridders. Tijdens de feestdagen brengen ze vaak een extra editie uit met speciale thema's. Zo zijn ze meteen geschikt om als cadeau onder de Kerstboom te leggen. Hatley is beschikbaar gedurende de zomer en de winter

Hatley online kopen

Bezoek onze webshop op de pagina van Hatley pyjama's en bestel meteen uit de ruime keuze. Snel geleverd en met de meeste zorg afgehandeld. Bent u niet zeker van de maat, neem dan gerust contact op met ons via facebook/kidzrules, per mail of telefonisch. Wij helpen u met plezier verder.

Snelle levering, prima service

Hatley is steeds ter beschikking in onze winkel. Wij beschikken over een uitgebreide stock. Daarnaast kan u terecht op onze webshop, waarbij je kan filteren op maat, merk, kleur en prijs. Zo vindt je zeker water je zoekt.