Frankie & Liberty

Frankie & LIberty FW2018

 

Frankie & Liberty, kleding voor trendy hippe stoeren tiener meisjes van 6 tot 16 jaar!

Frankie & Liberty is een Deense kledingmerk dat een tikkeltje extravagant, vrouwelijk en trendy is. Zij gaan altijd op zoek naar de nieuwste modetrends voor de jong volwassen dames onder ons.

Frankie & Liberty valt normaal tot iets groter uit.

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

Frankie & Liberty

Frankie & Liberty is een deens kledingmerk voor tiener meisjes. Bij Kidz Rules vind je de collectie van Frankie & Liberty voor de iets oudere kinderen terug vanaf maat 10 - 16 jaar. Frankie & Liberty, echt iets voor een stoere tienermeid.
Frankie & Liberty kleding bij Kidz Rules is sinds deze winter 2018 nieuw. Het is een iets meer specialere en trendy kindermerk voor de oudere meisjes.

Snelle levering, prima service

Frankie & Liberty is steeds ter beschikking in onze winkel. Wij beschikken over een uitgebreide stock. Daarnaast kan u terecht op onze webshop, waarbij je kan filteren op maat, merk, kleur en prijs. Zo vindt je zeker water je zoekt.

Echt een merk voor de fashionista's

Het meisjes merk Frankie & Liberty is ideaal voor meisjes vanaf 10 tot 16 jaar. Frankie & Liberty is een merk met een eigen touch en stijl. De collectie van Frankie & Liberty wordt afgewerkt met rijke stoffen en details, en is betaalbaar. De tiener meisjes vindt bij Frankie & Liberty de trends uit de jonge dames collectie waar de mama's zich ook in kan vinden. Er worden in elk seizoen ongeveer drie collecties uitgeleverd die altijd voor een inspirerende fashion trend zorgt. Deze bestaan uit nieuwe stoffen en details. In de collectie van Frankie & Liberty bij Kidz Rules zal je veel zwart-wit patronen en grafische dessins terug vinden. 

Frankie & Liberty trendy tienerkleding met een vrouwelijke touch kopen bij Kidz Rules

Frankie & Liberty is een Deense tienerkledingmerk ideaal voor hippe trendy meiden, beschikbaar bij Kidz Rules van 10 tot 16 jaar. De collectie heeft een vrouwelijke stoere look. Frankie & Liberty bij Kidz Rules is een mix van nieuwe trends die telkens een zeer uitgewerkte stijl met speciale details, print en of vorm die anders zijn en opvallen. Hierdoor maakt het dat de collectie van Frankie & Liberty altijd iets anders is en specialer is tov andere merken. De Frankie & Liberty collectie die door Kidz Rules wordt gekozen houdt rekening met de details die worden gebruikt op elk kledingstuk, afwerking met  pailletten, zwarte ritsen, siernaden en metalen studs.Ook de all over print van Frankie & Liberty is een typisch kenmerk ervan die met de hand getekend worden. De inspiratie hiervan wordt veelal gehaald uit de natuur die ze dan bewerken met futuristische materialen.
 

Let's mix & match

Frankie & Liberty tiener meisjes kleding bij Kidz Rules is een collectie die je kan mixen en matchen. Elke levering kan perfect met elkaar gecombineerd worden. Je kan met Frankie & Liberty heel veel verschillende looks maken' van sportief stoer tot trendy-vrouwelijk, altijd met een stoer en speciale touch. 

Welke maat heeft mijn kind?

Verschillende merken, verschillende maten, we kennen het wel. Wij geven per maat reeds de overeenkomstige leeftijd mee. Mocht dit niet voldoende zijn om uw maat te bepalen, dan neemt u best contact met ons op, zodat wij u het juiste advies kunnen geven. Wij kunnen u dan vertellen of de kleedjes van Frankie & Liberty normaal en op maat vallen maar soms hangt het ook van kledingstuk tot kledingstuk af en ook van de stoffen en afwerking ervan. Advies uit een echte winkel is tenslotte het beste wat u kan verkrijgen en wat wij kunnen bieden.

Frankie & Liberty kopen!

Frankie & Liberty kan gekocht worden bij Kidz Rules vanaf winter 2018. Onze winkel is gelegen in Lichtaart, Lichtaart zegt u niet meteen direct iets, maar wanneer wij Bobbejaanland zeggen, dan weet u beslist wel waar u ons kan vinden. In het centrum van het dorp kan u ons vinden. Maar uiteraard kan u ook steeds online onze kleding van Frankie & Liberty kopen. Onze webshop is 24/24 7/7 open en u kan er naar harte lust shoppen. Uw order wordt na uw bestelling met de meeste urgentie afgehandeld. Frankie & Liberty koop je bij Kidz Rules!

Zit je toch nog met vragen?

We nemen aan dat het niet altijd makkelijk is om online de juiste keuze te maken. We bieden dan ook de mogelijkheid aan om ons te contacteren indien u met vragen zit. U kan ons bereiken per mail, telefonisch, of laat een berichtje na op onze facebookpagina. We doen ons uiterste best om op uw vraag een helder antwoord te formuleren.