CR7

CR7 ondergoed

CR7 ondergoed is gelinkt aan de wereldbekende sportman Cristiano Ronaldo.  Het ontwerp komt van de hand van de NewYorkse designer Richard Chai.  Hij ontwierp een collectie ondergoed en sokken, die heden ten dage wordt gelanceerd onder de naam CR7. 

CR7 ondergoed is sportief getint.  Boxer shorten met heldere kleuren en gedurfde designs en prints.  Tevens zijn camouflage prints in vandaag.  Ook de uitgebreide collectie sokken zijn een must have voor de jonge voetbal fan.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

CR7 onderbroeken en sokken voor jongens

Dit is CR7, een collectie vol met onderbroeken en sokken die Cristiano Ronaldo ontworpen heeft met zijn meest trouwe fans in zijn achterhoofd. Het merk komt met twee verschillende stijlen van ondergoed. Je kan kiezen tussen de boxershort of de Amerikaanse boxershort. Beschikbaar in verschillende maten. Daarnaast zijn er sokken voor jongens. De modelijn is zeer kleurrijk en er zijn verschillende stijlen. De fans van CR7 zullen hun energy kwijt kunnen wanneer ze gaan sporten in deze hoogkwalitatieve kousen die bovendien nog eens perfect zitten.

Onderbroeken en sokken bestellen

Bestel de producten van CR7 gemakkelijk online in onze webshop. Zodra we uw bestelling binnenkrijgen verpakken we de goederen en verzenden ze met B post. Ontdek ook ons onestepcheck out bestelplatvorm waar u in slecht één scherm als u w gegevens in vult. Wanneer u een wederkerende klant bent, logt u simpelweg in en al uw gegevens komen vanzelf tevoorschijn. Gemakkelijker dient het toch niet te worden?

De juiste maat kiezen

Twijfelt u over de maat, neem dan gerust contact op met ons, wij geven u het juiste advies en desnoods meten wij het ondergoed even op voor u. Contacteer ons per telefoon, via Facebook of stuur ons een mail. Wij zullen uw vraag met de meeste zorg behandelen. Kijkt u maar eens naar onze referenties en het aantal sterren dat we scoren. Bij ons bent u aan het juiste adres.