CKS

CKS Winter 2017 jongens CKS Logo CKS Winter 2017 meisjes

CKS

CKS kinderkleding staat voor kleurrijke, stoere en eigentijdse mode voor kids die weten wat hip is. CKS is een Belgische topmerk. CKS maakt deel uit van FNG group, naast de reguliere collectie beschikt CKS ook over een pre spring collectie. Het merk is zowel online als onze winkel verkrijgbaar.

Artikelen 1 tot 20 van 77 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 20 van 77 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

CKS communie en kinderkleding

De FNG group voert naast het merk CKS ook nog de merken Fred & Ginger, Van Hassels, Baker Bridge, Expresso en Claudia Sträter 6. Waarbij CSK en Baker Bridge verkrijgbaar zijn bij Kidz Rules. Naast de dagdagelijkse kleding, beschikt CKS ook over een uitgebreid gamma communie en feestkleding.

Snelle levering, prima service

CKS is steeds ter beschikking in onze winkel. Wij beschikken over een uitgebreide stock. Daarnaast kan u terecht op onze webshop, waarbij je kan filteren op maat, merk, kleur en prijs. Zo vindt je zeker water je zoekt.

Kortingsacties en outlet

Ook op de collectie van CKS en Bakerbrigde doen we regelmatig acties. De korting lopen soms op tot 50% en meer. Daarnaast zijn er steevast leuke prijzen te winnen. Onze acties en promoties worden steeds aangekondigd op onze facebookpagina. Op onze outlet CKS pagina kan je na het seizoen nog uitstekende koopjes vinden aan scherpe prijzen. Afgeprijsde producten zijn aangeduid met label "sale". Wanneer de solden in aantocht zijn, wordt er vooraf vaak reeds met koppelverkoop gewerkt. Zodat u bij de aankoop van meerder stuks reeds van een behoorlijke korting kan genieten.

CKS kopen doorheen heel het seizoen

Wanneer u in het begin van het seizoen de allernieuwste kleding wenst te kopen, dient u beslist onze pagina NIEUW CKS in het oog te houden. Daar posten wij onze nieuwste spulletjes op. Daarnaast verwelkomen wij u uiteraard bijzonder graag in onze winkel te Lichtaart, waar de nieuwste leveringen meteen aan de kapstok gehangen worden.

Welke maat heeft mijn kind?

Verschillende merken, verschillende maten, we kennen het wel. Wij geven per maat reeds de overeenkomstige leeftijd mee. Mocht dit niet voldoende zijn om uw maat te bepalen, dan neemt u best contact met ons op, zodat wij u het juiste advies kunnen geven. Wij kunnen u dan vertellen of de kleedjes van CKS groot dan wel klein uitvallen. Advies uit een echte winkel is tenslotte het beste wat u kan verkrijgen en wat wij kunnen bieden.

CKS kopen

CKS kan gekocht worden bij Kidz Rules. Onze winkel is gelegen in Lichtaart, Lichtaart zegt u niet meteen direct iets, maar wanneer wij Bobbejaanland zeggen, dan weet u beslist wel waar u ons kan vinden. In het centrum van het dorp kan u ons vinden. Maar uiteraard kan u ook steeds online onze kleertjes van CKS kopen. Onze webshop is 24/24 7/7 open en u kan er naar harte lust shoppen. Uw order wordt na uw bestelling met de meeste urgentie afgehandeld. CKS koop je bij Kidz Rules!

Zit je toch nog met vragen?

We nemen aan dat het niet altijd makkelijk is om online de juiste keuze te maken. We bieden dan ook de mogelijkheid aan om ons te contacteren indien u met vragen zit. U kan ons bereiken per mail, telefonisch, of laat een berichtje na op onze facebookpagina. We doen ons uiterste best om op uw vraag een helder antwoord te formuleren.