BlaBlaBla

BlaBlaBla Winter 2017

Blablabla babykleding is een sterk Belgisch kinderkledingmerk gespecialiseerd in babykleding van 0 tot 24 maanden.  Blablabla babykleding is kwaliteitsvol met veel aandacht voor draagcomfort, met daarnaast een zacht en stijlvol design.

Blablabla heeft een uitgekiende prijs/kwaliteitsverhouding voor duurzame babykleding die goed wasbaar en eenvoudig pasbaar is. Blablabla is dus perfect voor uw nieuwe spruit en online verkrijgbaar bij Kidz Rules.

Artikelen 1 tot 20 van 80 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 20 van 80 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Blablabla online kopen bij Kidz rules

Blablabla babykleding is van Belgische bodem. De materialen waarmee het merk werkt, zitten zeer comfortabele en zijn functionele tegelijk. Blablabla is er speciaal voor baby's.

Snelle levering, prima service

Blablabla is snel verkrijgbaar bij Kidz Rules. Bij vragen over het merk kan u steeds met ons contact opnemen. Wij streven er naar om op uw vragen met de hoogste urgentie te antwoorden. Kleding voor uw baby is voor ons een prioriteit. Op onze webshop kun je snel filteren op merk, maat, prijs en kleur. Zo vindt je dadelijk naar waar je op zoek bent.

Kortingsacties en outlet

Kidz Rules biedt haar klanten ook de mogelijkheid om in outlet te shoppen. Op onze pagina van outlet Blablabla kun je het hele jaar door nog leuke koopjes doen. De producten die afgeprijsd zijn, worden voorzien van een label met "sale".

Welke maat past het best bij mijn kind?

Bij twijfel van de maat, twijfel dan niet langer, maar neem contact op met ons. Zo bent u gerust dat u de juiste maat besteld.

Blablabla kopen

U kan voor de aankopen terecht in onze winkel te Lichtaart. Koopt u liever in de online shop, is dit geen enkel probleem. We streven ernaar om u te beleveren 2 dagen na uw bestelling indien u na de middag besteld. Als u voor de middag bestelt, ontvangt u het pakketje waarschijnlijk al de volgende dag.

Zit je toch nog met vragen?

Laat een berichtje na op onze facebook pagina. Ook per mail en telefonisch zijn wij vlot bereikbaar