Billieblush

Billieblush SS19

 

 

Billieblush is een Frans kinderkleding merk dat bekend staat om zijn mooiste glitter schoentjes, liefste jurkjes en rokjes, het perfecte merk voor meisjes die zich graag als een prinses voelt en rondloopt. Het is een kleurrijke, lief en echt meisjesachtig stijl.

Artikelen 1 tot 20 van 33 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 33 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Billieblush online kopen bij Kidz Rules

Billieblush is nieuw bij Kidz Rules en is van Franse makelij. Billieblush is zowel online verkrijgbaar als in onze winkel.

Billieblush baby

Billieblush heeft ook een babycollectie roze tinten en maagdelijk wit zijn de typische gebruikte kleuren. Billieblush werkt daarnaast graag met tule, ruches en gouden details. De kleertjes van Billieblush zijn feeëriek en zijn ene musthave. Deze mooie en schattige kleedjes mogen absoluut niet ontbreken in de kleerkast van je meisje.

Billieblush meisjes

De collectie van Billieblush meisjes is prachtig, ze maken vaak gebruik van herkenbare kleuren een spraakmakende prints. De ontwerpen zijn steeds origineel en vallen echt in de smaak bij de meisjes. Vrolijke kleuren die hip zijn is de boodschap. De rokjes van Billieblush kunnen met allerlei andere kleding gecombineerd worden. Ze zijn zelfs draagbaar voor je meisje wanneer ze haar Eerste communie doet, daarna is het dan nog perfect af te dragen

Jurken en rokjes

Billieblush jurkjes en rokjes zijn feestelijk. Zoals reeds aangehaald zijn ze zelfs geschikt als communiecollectie. Het mooie elan dat het merk uitstraal komt volledig tot haar recht met de nodige glitters en opvallende prints. De tulle rokjes van het merk zorgen ervoor dat het feestgehalte aanwezig is. Ontdek het meteen op onze pagina van Billieblush jurken