Billieblush

Billieblush SS17

 

 

Billieblush is een Frans kinderkleding merk dat bekend staat om zijn mooiste glitter schoentjes, liefste jurkjes en rokjes, het perfecte merk voor meisjes die zich graag als een prinses voelt en rondloopt. Het is een kleurrijke, lief en echt meisjesachtig stijl.

Artikelen 1 tot 20 van 52 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 52 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Billieblush online kopen bij Kidz Rules

Billieblush is nieuw bij Kidz Rules en is van Franse makelij. Billieblush is zowel online verkrijgbaar als in onze winkel.

Billieblush baby

Billieblush heeft ook een babycollectie roze tinten en maagdelijk wit zijn de typische gebruikte kleuren. Billieblush werkt daarnaast graag met tule, ruches en gouden details.

Billieblush meisjes

De collectie van Billieblush meisjes is prachtig, ze maken vaak gebruik van herkenbare kleuren een spraakmakende prints. De ontwerpen zijn steeds origineel en vallen echt in de smaak bij de meisjes. Vrolijke kleuren die hip zijn is de boodschap. De rokjes van Billieblush kunnen met allerlei andere kleding gecombineerd worden.

Jurken en rokjes

Billieblush jurkjes en rokjes zijn feestelijk. Zelfs zijn ze geschikt als communiecollectie. Het mooie elan dat het merk uitstraal komt volledig tot haar recht met de nodige glitters en opvallende prints. Ontdek het meteen op onze pagina van Billieblush jurken