Baker Bridge

Baker Bridge Winter 2017

 

De FNG group heeft met een fris  en nieuw elan Baker bridge kinderkleding op de markt gebracht. Het is een product geworden dat door mening kind en moeder bijzonder wordt gesmaakt.   Baker bridge kinderkleding heeft sterke kleuren, altijd een streepje navy, gemakkelijk te combineren en modisch met een klassieke twist.

Het merk is voor de boys stoer en comfortabel, voor de girls heeft het iets meer van romantiek en natuur.

Iedere collectie van Baker Bridge heeft oog voor detail, gaande  van lederen elleboogstukken, tot kleine ruches, zilveren knoopjes en prints.   Baker Bridge kinderkleding, the details that make it rich.

Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Prachtige kinderkleding van Baker Bridge bij Kidz Rules

Zowel voor de kinderen als de tieners beschikken we over een uitgebreide collectie van Baker Bridge. Dit merk is samen met CKS een van de topmerken van de FNG group. Je kan Baker Bridge het best omschrijven als stijlvol tot chic. De collectie heeft net dat tikje meer maar toch blijft het een betaalbaar merk. Zowel voor de zomer als voor de winter brengen steeds opnieuw een complete lijn uit gaande van jassen, truien, jurken, rokjes, leggings. Zowel voor de jongens als voor de meisjes worden mooie, meestal iets zachtere kleuren gebruikt die makkelijk te combineren zijn met ander merken.

Gratis verzending

De stukken van Baker Bridge benaderen meestal de grens van 50Euro waardoor de verzending meteen gratis wordt voor u wanneer u laat verzenden naar België. Voor Nederland is de grenswaarde 75Euro. Aangezien het merk volt combineerbaar is, is het dan ook niet moeilijk om het pakketje kosteloos te laten verzenden. Doe er dus meteen uw voordeel aan.

Kortingen en Outlet

Regelmatig doen we bij Kidz Rules acties waarbij je iets kan winnen gaande van gadgets tot kleding of we geven korting op een deel van de collectie. Zo zijn er bijvoorbeeld onze koppelverkopen voor de solden. Daarnaast beschikken we steeds over een outlet Baker Bridge" collectie van het vorige seizoen. Hier kunt u naar hartenlust snuisteren door de koopjes waarbij u gegarandeerd uw slag kan slaan.

Leveringen

De FNG group levert op regelmatige basis waardoor in onze winkel het hele jaar door de allernieuwste collectie tentoon gesteld ligt. Wij doen ons uiterste best om de nieuwe leveringen zo spoedig mogelijk ook online op de webshop te zetten. Zodat ook de online shopper zijn kinderen in het nieuw kan kleden.

Welke maat past mijn kind?

Baker Bridge valt noch groot, noch klein, hierdoor raden wij u aan om op de aangeduide leeftijd van uw kind verder te gaan. Bij twijfel over een bepaald stuk, laat u het zeker niet na om met ons contact op te nemen, zodat wij u kunnen adviseren met de keuze van de juiste maat.

Vragen.

Wij staan steeds ter uwer beschikking om u te begeleiden met de juiste keuze. Zo kan u naar ons mail, bellen, of contacteer ons op onze facebook pagina, dit komt meteen binnen op onze smartphone zodat wij onmiddellijk kunnen reageren.