BabyFace

Babyface Winter 2016

 

Babyface kinderkleding kan niet ontbreken in de collectie van uw peuter of de newborn. Speelse mode voor uw kleine kapoen.  Babyface of ook wel BFC kinderkleding is van hoogwaardige kwaliteit waarin de kleine dreumus zich vollop in kan uitleven.

Babyface is verkrijgbaar bij Kidz Rules in de maten 56 tot en met 104.

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Babyface of bfc online kopen bij Kidz Rules

Wanneer u op zoek bent naar het merk of ook wel kortweg BFC genoemd, zoek dan niet langer, maar shop online op onze webshop of in onze winkel bij Kidz Rules. Met Babyface kan u uw newborn van top tot teen kleden. Eens u het merk voor de eerste maal gekocht heb voor u jongste, dan weten wij dat u geen ander merk meer wenst de eerste jaren voor uw kind. Het merk is mooi en comfortable, zo kunnen de kleine minimensjes zorgeloos groeien. Ook de mama kan zorgeloos door het leven gaan, gezien alle babykleren gemakkelijk in de wasmachine kunnen.

Babyface outlet of sale

Zodra de solden achter de rug zijn, vindt u nog steeds goedkope kinderkleding op onze pagina outlet Babyface. Shop naar hartelust aan voordelige prijsen en grote kortingen. Ook wanneer u voor meer dan 50Euro besteld verzenden wij de kleedjes nog eens gratis erboven op.

Babyface voor de newborns

Voor de allerkleinsten en newborns komt Babyface zachte stoffen waarin u kleine pruts zich beschermd in zal voelen. Daarnaast is met oog voor detail en bovenal praktisch omgegaan zodat de babykleren comfortabel gedragen kunnen worden. De collectie is zo gedifferentieerd dat de baby gekleed kan worden van kop tot teen