T-Shirts & Tops

Artikelen 1 tot 20 van 61 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 20 van 61 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

T shirt en Tops

De mooiste T-shirts en tops vind je online bij Kidzrules.be. De veelzijdigheid van de verschillende t shirts en tops is enorm. Ze komen in verschillende vormen, met lange mouwen of met korte mouwen. T-shirts en tops kan je nooit teveel hebben. Je kan ze bijna bij elke gelegenheid dragen. Als het warm is draagt u ze zonder meer, wanneer het wat frisser is, dragen de meisjes de kledingstukken onder een trui of vest. Onze kleurrijke bedrukkingen puilen uit met fantasie. De speelse insteek van de merken is groot.

Shirts voor meisjes met stijl

Onze shirts en tops komen met verschillende modellen, zo zijn er er modellen met v-hals of ronde hals. Sommige laten en deel van de schouder zichtbaar andere zijn dan weer met lange mouwen. In ieder geval is er voor elke smaak wel een stuk te vinden in onze collectie. Het belangrijkste is dat de kleertjes comfortabel zitten en ze gemaakt zijn van duurzame stoffen. Heerlijk comfortabele shirts voor meisjes waarin ze vrij rond kunnen huppelen. Meisjesshirts in frisse kleuren, ga snel eens kijken in onze webshop bij meisjesshirts.

Creativiteit ten top

De leveranciers waar Kidz Rules mee samenwerkt beschikken over de beste ontwerpers. Zij maken van iedere stof een sprankelend kledingstuk met de juiste verhoudingen zodat het mooi aanpast bij het meisje. Deze manier van werken gecombineerd met duurzame stoffen geven ons als verdeler van de merken het volste vertrouwen dat jullie kinderen er blij mee zijn en er zich goed in voelen.

Klantenservice

Bij Kidzrules geniet u van een gratis levering en kunt u tot 14 dagen na aankoop retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn. Contacteer dan onze klantendienst via info@kidzrules.be of nog makkelijker, stuur ons gewoon een bericht via onze Facbookpagina, wij behandelen u vraag vrijwel meteen.