Jassen & Blazers

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Jassen meisjes

Meisjesjassen... niet altijd evident om de juiste jas te vinden voor jouw kleinen prinses. Belangrijk is dat je een goede jas kiest. Wat zijn de criteria om de juiste te kiezen? We sommen ze voor jou even op. Zorg ervoor dat de jas zeker winddicht is en waterafstotend, als je hem dagelijks wil dragen. Daarnaast kan het ook zijn, dat je een jas kies voor n bepaalde gelegenheid. Dan moet de jas uiteraard vooral eerder stijlvol zijn dan praktisch. Vraag bij ons naar advies indien je twijfelt over jouw keuze.

Soorten meisjesjassen

Voor ieder meisje een unieke jas, dat zou toch een mooi motto zijn. Verschillende stoffen van hoogwaardige kwaliteit, afgewerkt met zeer mooie details. Zo vind je de jassen bij Kidz Rules. Jassen voor meisjes zijn onder te verdelen per seizoen, maar ook per activiteit. Van sportieve jassen, tot feestjassen, warme jassen, jeansjassen en feestelijke jassen. Allemaal zijn ze te vinden online op onze site.

Meisjesjas kind

Om onze meisjes warm te houden in de winter, is een winterjas voor onze meisjes onontbeerlijk. Een zomerjas voor meisjes kan goed van pas komen wanneer er frisse ochtenden zijn wanneer ze met de fiets naar school rijden. Voor beiden heeft Kidz Rules een oplossing. Zomerjassen, winterjassen, tussenseizoenjassen,... u noemt het maar, we hebben het steeds allemaal in voorraad.

Meisjesjassen outlet

Wanneer uit het goed uitkijkt, kan u gouden zaken doen in onze rubriek meisjesjassen outlet. Hier vindt u afgeprijsde artikelen, wel van een jaartje eerder, maar dit neemt niet weg dat de kwaliteit nog steeds uitstekend is.