Communiekleding

Commiekleding online

In 2019 staat Kidz Rules in haar nieuwe vestiging in Schilde er weer met met een stralende communie en feestcollectie. Zowel communiekleding voor jongens als communiekleding voor meisjes, tevens ook kleding voor het lentefeest of andere feestelijke aangelegenheden. Voor elk wat wils. Bent u op zoek naar een stoere feestoutfit of houdt u liever van het prinsessen kleedjes? Kom gerust langs in onze nieuwe winkel en wij zullen u met raad en daad bijstaan voor het vinden van de geschikt outfit voor de grote dag. Met de nieuwe communiekleding collectie 2019 van Kidz Rules zijn wij er zeker van dat op de grote dag uw kind zal stralen. Tasjes, riempjes of andere accessoires mogen uiteraard niet ontbreken, ook daarvoor kan u bij ons terecht. De communiekleding komt vollop binnen in de loop van december en de laatste week van december zullen er al tal van mooie kleedjes gekocht kunnen worden.

Eerste communiekleding onine kopen

De Eerste communie is altijd is zeer speciaal, de eerste stap naar volwassenheid van je kleine meid. Met de kleding in het assortiment van Kidz Rules, is zal ze zeker en vast stralen. Koop je Eerste communiekleding online als in onze winkel. We helpen je graag verder, zowel in onze fysieke winkel als online is klantvriendelijke ons motto.

COMMUNIEKLEDING MEISJES

Communiekleding 2019 voor de eerste en de Heilige of plechtige communie. Het is een bijzonder moment voor uw kind. Tegenwoordig wordt het communiefeest ook wel eens vervangen door een lentefeest. Kidz Rules heeft alles in huis om van deze uniek gebeurtenis voor uw kind een mooie herinnering te maken. Met de zorgvuldig uitgekozen communiecollectie zal uw kind zeker en vast stralen die dag. De communiekleding 2017 is zeer mooi. Voor de meisjes kiest Kidz Rules dit jaar opnieuw voor fleurig. Voor de jongens mag het wat stoerder of strak zijn. Uiteraard mogen de accessoires niet ontbreken

Merken communiekleding

Voor de meisjes hebben we merken zoals CKS, Bakerbridge, Nono, Jottum, Carbone, Blathine en Guess in ons gamma. Stuk voor stuk een staaltje kunstwerk wanneer uw telg het aan heeft

Communiekleding outlet

Vanaf collectie 2016 hebben we communiekleding in ons gamma. Dit betekent dat wanneer u opzoek bent naar communiekleding outlet aan sale prijzen op het goede adres bent bij Kidz Rules. Indien je volgend jaar een communicant hebt en toch zuinig wenst om te springen met het budget, neem dan zeker een kijkje op op onze outlet communiekleding pagina. Hier vindt u vaak uitverkoop online van een vorig seizoen aan een leuke korting, zo houdt u het betaalbaar. Na de zomer wanneer de koopjes en de solden achter de rug zijn en we plaats hebben gemaakt voor nieuwe herfst- en winter collectie, starten we ook met de promotie en uitverkoop van de laatste stukken communiekledij, communiekleedjes en communiejurken van een eerder seizoen. Sla dus dan je kans om communiekleding aan te kopen met een grote korting. Let u uiteraard er wel op dat uw kinderen nog groeien tegen dat ze hun eigenlijke communie doen, dus u koopt best een maatje groter dan dochter lief nu heeft.

Communiekleding online sale

Naast de fysieke winkel in Schilde kan je uiteraard ook jouw unieke communiekleren online kopen bij Kidz Rules.

Verzending en afhandeling van uw bestelling

Wanneer u uw communiekleding heeft uitgekozen ofwel in sale, dan wel outlet of nieuwe communiekleding. Dan worden de goederen asap verzonden naar uw adres. U koopt dus veilig en snels bij Kidz rules. Toch nog vragen, neem dan gerust contact op via onze facebookpagina of stuur ons een mail. Ook telefonisch zijn we bereikbaar. Was u toch niet tevreden over uw aankoop, dan heeft u 14 dagen de tijd om een retourzending te doen.

We zijn ook te vinden op communiekleding.com waar u nog extra mooie foto's vindt van onze collectie