Jeans

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Jeansbroeken voor meisjes

Jeans, of ook wel spijkerbroek genoemd, is gemaakt uit de stof denim. Vroeger waren het vooral de jongens die jeansbroeken droegen, maar tegenwoordig dragen ook de meiden graag jeansbroeken. Er is voor elke meid wat wils. Je hebt jeansbroeken in een stoere washing en kleur en je hebt de gewone basic blauwe jeansbroek. Elke jeansbroek heeft een eigen fitting. Slim Fit, Super Slim Fit, Skinny Fit, Super Skinny Fit,…Bij Kidz Rules zijn we voornamelijk gekend om de Skinny en Slim Fit jeansbroeken. Deze zitten mooi strak rond de been en heeft een mooie fitting in het algemeen.  Jeansbroken van merken zoals IKKS, Indian Blue Jeans, Tumble ’n Dry, Geisha, Le Temps des Cerises ,Guess en CKS. Een jeansbroek moet vooral stijlvol en mooi zijn, maar ook comfortabel zitten. Om het geheel af te maken worden de broeken versiert met leuke details, soms kan dat een print zijn of glitters. 

Coole, hippe, stoere, trendy jeansbroeken voor meiden

De meiden van tegenwoordig gaan mee met de laatste trends en weten exact wat voor jeansbroek ze willen. Een jeansbroek met een hippe sweater, t-shirt of blouse. Daaronder nog leuke sneakers en ze is helemaal klaar om naar school te gaan. 

Kinderbroeken voor de stoere meid

De meisjes die weten wat ze willen kunnen niet om ons heen. Onze naam verraad het al, "de kinderen aan de macht", de regels worden gesteld door de kinderen. Alles kan en alles mag, welke combinatie ze ook maar verzinnen. Stap af van het saaie, maar ga voor een stoer, hip en eigentijdse trend.