Broek & Jeans

Broeken meisjes met lange of korte pijpen

In de zomer zijn broeken met korte pijpen een welgekomen kledingstuk. De meisjes kunnen zich dan uitleven in de tuin en spelen in alle vrijheid. Bij de rubriek kids vind je ook hot pants voor als het echt warm weer. Daarnaast zijn er tal van broeken met lange pijpen alsook pantalons. Ze moeten comfortabel zitten en daarnaast wil het oog ook wel wat uiteraard, ze moeten daarenboven dus stijlvol zijn. Als ze het echt comfortabel willen, moeten beslist voor onze kleurrijke losse broeken kiezen. Ze zijn uit dezelfde stof gemaakt als jumpsuits en dus zeer luchtig om dragen. De meisjes kunnen er zich sportief in kleden en gedragen. Als het wat meer chique moet zijn, ga je best voor een strakke broek. Ook hier zijn er tal van mogelijkheden met de leuk prints. Als ze naar de sportschool moeten, dragen ze best een jogging broek. Voor na het sporten perfect te dragen van en naar de vereniging.

Bermudas en shorts

Bij heet weer als je naar het strand gaat, draag je een bermuda of een short. De beentjes kunnen dan mooi bruin worden en het zorgt voor de nodige verfrissing. Vandaag de dag zijn het niet enkel louter jeans shorts, maar de merken maken het wat speelser met een mooie opdruk of een stiksel in de vorm van een bloem of gekartelde randen aan de pijpen. Effen shorten, alsook oranje, groenen en blauwe korte broeken zitten in ons gamma.

ONLINE BESTELLEN VAN MEISJES BROEKEN

Als je gekend bent met de merken van broeken, dan is het vrij gemakkelijk om online meisjes broeken te bestellen bij Kidz Rules. Je kan je bestelling thuis in de winkel komen ophalen, thuis laten leveren of in een BPost Pick-up punt, een BPost Parcel Locker, om het even waar… Is het toch niet hetgeen je ervan hebt verwacht, geen probleem. Je hebt 14 dagen, na ontvangst van je pakje, bedenktijd om deze weer terug te sturen in dezelfde staat. Na ontvangst van je retour zorgen wij bij Kidz Rules ervoor dat we binnen de 7 dagen het bedrag terugstorten. Heb je nog verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0) 14 71 03 09 of via mail: info@kidzrules.be. Wij helpen je met plezier verder.