Blouses & Tunieken

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Blouses en tunieken

Voor prachtige mooie blouses voor meisjes moet je beslist bij ons zijn. Stijlvolle, luchtige en elegante blouses, daarenboven met leuke prints of gedetailleerd afgewerkt met glitters. Meisjesblouses zijn niet weg te denken uit de garderobe van de kinderen. Ieder seizoen zijn er nieuwe modellen beschikbaar bij Kidz Rules. Wanneer de blouse iets langer valt wordt dit een tuniek genoemd. Ook daarvan zal u uw smaak kunnen vinden. Bestel snel online op onze webshop en binnen 2 dagen kan uw kind het nieuwe setje al dragen.

Een blouse voor iedere gelegenheid

Zowel in de zomer als in de winter kan ge makkelijk een blouse dragen. De felle kleuren in de zomer en de ietwat getaande kleuren in de winter maken dat ze bij iedere gelegenheid kunnen gedragen worden. De stoffen zijn van hoge kwaliteit. Naast de chique blouses en tunieken zijn er ook stoere exemplaren beschikbaar. Dit kledingstuk gecombineerd met een juiste cardigan en je kan gerust de deur uit.

Blousen en tunieken voor kids

Niet enkel damesmode is geschikt wanneer we in de stijl spreken van bloezen en tunieken. Ook voor de kinderen en meer bepaald de meisjes is dit kledingstuk uitermate geschikt. Een bloes of een tuniek is geheel wat anders dan een t-shirt. Het maakt de meisjes meteen plots een stuk eleganter. Terwijl een t-shirt eerder een sportieve look geeft. Stijlvol en chic, dan zijn de woorden die toonaangevend zijn voor deze collectie.

Jongen en toch stijlvol

Wil je als meisje glamoureus door het leven gaan, dan mag een bloes of tuniek zeker niet ontbreken in jouw kast met kledingstukken. Dit modieus kledingstuk is een must have. Hip, trendy en klassevol, zo kan je best onze bloezen omschrijven. Combineer ze met een leuk jeans jasje of een strakke jeans broek, en je geeft er meteen iets stoers of sportieve tint aan mee. Luchtig in de zomer en stijlvol in de winter. We laten ook de “growing up” meisjes genieten van onze laatste fashion trends.