Badkleding

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Badpakken en Bikini's

Spetteren, plonzen, spetsen in het water. Dat kan allemaal met de mooie en comfortabele badmode van Kidz Rules. Kies bij ons je zwemgerief voor de meisjes en neem ze mee naar het zwembad, een zwemvijver of de zee. Gegarandeerd dolle waterpret. Zwembroeken, bikini’s, zwemshorts en badpakken, allemaal vind je ze terug op onze online webshop. Allen zijn ze vervaardig uit duurzame materialen en ze komen met vrolijke prints.

Ravotten op het strand

Nadat de kinderen zich lekker hebben uitgeleefd in het water, kunnen daarna ook nog hun energie kwijt aan wal. Zo kunnen ze in onze badmode ook zandkastelen bouwen, of een partijtje pallettennis spelen. Of de meisjes flaneren gewoon wat over het strand in de nieuwste zwemoutfit.

Ook zijn de zwempakjes uitermate geschikt om mee naar school te nemen naar de zwemles. Of wanneer ze privéles volgen of ze in de zwemschool zitten om professioneel zwemmer te worden, de sportieve collectie kan er overal mee overweg. Zwemmen is gezond, dus hou jullie kleine meiden zeker niet in

Badpak kopen kind

Shop gemakkelijk online, kies je favoriete stuk, voeg het toe aan je winkelmandjes, ga naar het afrekenscherm en een dagje later kan je meisje er reeds in rondzwemmen. Badpakken voor meisjes koop je daarom gemakkelijk bij Kidz Rules. Was u toch niet zo tevreden over de aankoop, dan hoeft dat geen probleem te zijn. U retourneert de goederen binnen de 2 weken en wij storten u het geld terug.