Hemd

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Hemden jongens

Hemden voor jongens zijn in tegenstelling tot T-shirts voor jongens, het perfecte item voor een speciale gelegenheid. Heb je een (familie)feestje in het vooruitzicht? Of ben je op zoek naar lentefeest- of communiekleding? Neem eens een kijkje bij KIDZ RULES voor een mooi hemd, één van onze jongens broeken en een knappe blazer. Naast de klassieke combinatie kan je ook een casual look creëren door hemden voor jongens niet toe te knopen en met een hip T-shirt voor jongens er onder. In onze collectie hemden voor jongens kan je bovendien tal van prints en kleuren ontdekken.

Jongenshemd voor je zoon

Een hemd is een kledingstuk die je perfect kunt combineren met andere kledingstukken en andere leuke accessoires, zoals een das of een strik. In onze collectie vind je kwaliteitshemden voor jongens van topmerken, zoals CKS, Baker Bridge en Carbone. Van stijlvolle hemden tot hemden die wat speelser zijn met prints, je vind ze allemaal bij Kidz Rules. Hemden kan je combineren met allerlei andere kledingstukken, chic is het wanneer je boven op het hemd ook nog een trui draagt, dan zou je zoon zo maar naar de golf kunnen vertrekken.

Zomer en winterhemden

Hemden kan je zowel in de zomer als in de winter dragen. In de zomer of lente wanneer het te warm is, rol ge gewoonweg de mouwen op of stropen maakt het nog wat stoerder. De armen ontbloot en laat maar lekker bruien. In de winter kan je boven op het hemd een trui dragen, waarbij je de kraag zowel in als over de trui kan laten uitkomen, deze laatste look maakt het ook weer wat minder braaf, maar daarom niet minder mooi

Online shop jongens hemden

Bekijk ons assortiment jongens hemden en kies de kleding die je zoon goed zou staan. Bestel vóór 16u online en wij trachten uw bestelling te leveren binnen de 1 à 2 werkdagen. Heb je nog vragen of hulp nodig, je kan steeds bij Kidz Rules terecht met je vragen. Stuur een mailtje naar info@kidzrules.be of bel tijdens de werkdagen tussen 10-12 en 13-17 of zaterdags van 10-17u doorlopend op het nummer +32 (0)14 71 03 09.