Communiecollectie

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Eerste Communiekleding jongens

Eerste communiekleding jongens vindt je hier. Blazers, hemden, lange en korte broeken als ook T-shirts voor jongens die klaar staan voor hun eerste communie of lentefeest. Dit feest is een belangrijke gebeurtenis voor je zoon, maar ook voor de rest van de familie. De eerste communie is een voorbereiding op het Vormsel, waarbij je ook bij Kidz Rules terecht kan voor kleding. Neem alvast een kijkje op Plechtige communie. We hebben voor jouw zoon een uitgebreid assortiment communiekleding, van klassiek, tot eerder wat trendy ensembles. De communiekleding voor jongens is daarnaast ook stoer en kan daarna nog casual afgedragen worden. We hopen dat we u hebben kunnen overtuigen van onze collectie.

Betaalbare communiekleding jongen

Voor het communie- of lentefeest staan de ouders vaak voor heel wat uitgaven, de kinderen in het nieuw steken, een feest organiseren, zichzelf nog eens mooi aankleden. Daar zijn ook wij bij Kidz Rules ons van bewust. Vind daarom bij ons betaalbare communiekleding, zonder afbreuk te doen aan het stijlvolle en chic assortiment. De kinderen kunnen het darenboven niet alleen dragen op de grote dag, maar ook dragen bij andere gelegenheden zoals een bruiloft. Neem ook een kijkje op de outlet pagina van Kidz Rules, daar vindt je beslist nog wel een koopje wat hem prachtig zal staan.

Merken communiekleding jongens

Voor de jongens hebben we merken zoals CKS, Bakerbridge, Carbone en Rumbl! in ons gamma.

Communiekleding online kopen

Naast de fysieke winkel in Lichtaart kan je uiteraard ook jouw unieke communiekleren online kopen bij Kidz Rules. Wanneer u uw communiekleding heeft uitgekozen ofwel in sale, dan wel outlet of nieuwe communiekleding. Dan worden de goederen asap verzonden naar uw adres. U koopt dus veilig en snel bij Kidz rules. Toch nog vragen, neem dan gerust contact op via onze facebookpagina of stuur ons een mail. Ook telefonisch zijn we bereikbaar. Was u toch niet tevreden over uw aankoop, dan heeft u 14 dagen de tijd om een retourzending te doen.

We zijn ook te vinden op communiekleding.com waar u nog extra mooie foto's vindt van onze collectie