KIDS

Artikelen 1 tot 20 van 754 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 754 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kinderkleding online kopen bij Kidz Rules

Bij Kidz Rules vindt u een grote collectie prachtige, hippe en stijlvolle kinderdermode. Onze collectie bestaat volledig uit kwaliteitskleding van de beste merken.

In onze uitgebreide collectie jongens en meisjes kinderkleding vindt u zeker wat u zoekt. Neem een kijkje bij onze prachtige meisjesjurken en rokken of kijk naar de stoere hemden voor jongens.

Kindermode bij Kidz Rules

Lichtaart heeft er lang op moeten wachten maar sinds begin 2015 is er een trendy kinderkledingboetiek gekomen in het centrum. Meteen liep het storm voor de nieuwste kindermode voor jongens en meisjes tot 18 jaar kleurrijke kleren die hip en stoer zijn. Dat was het uitgangspunt van Rob en Pili toen ze hun collectie voor hun kinderboetiek samenstelden. Rob: “Mama’s kopen elk jaar nieuwe kleren voor hun kinderen. Dan moet de verhouding prijs/kwaliteit juist zitten. We gaan volop mee met de trends in kleuren en modellen maar letten er ook op dat de modegevoelige kledingstukken goed combineerbaar zijn met de basisstukken die wat langer meegaan. Voor de allerkleinsten die na enkele maanden al uit hun kleren groeien, moet de mode ook betaalbaar zijn. Op termijn willen we dat aanbod nog verder uitbreiden zodat we ook geboortelijsten voor jonge ouders kunnen aanbieden.”

Hip voor de meisjes, stoer voor de jongens Het nieuwe zomerseizoen kondigt zich bijzonder kleurrijk aan. Rob: “In de collectie zitten vrolijke, heldere kleuren met een poederachtige gewassen look. Ook exotische tinten en dierenprints doen het goed. Een jumpsuit en bomberjack zijn de must-haves voor de meisjes. Jongens gaan deze zomer voor een safaristijl met cargo-gekleurde broeken, shorts en bermuda’s. Erop dragen ze een t-shirt met exotische prints. En wie het écht stoer wil, kiest voor een camouflageprint.”

De topmerken in kinderkleding

Kidz Rules biedt heel wat topmerken aan, waarvan enkelen in het oog springen. Rob: “CKS en Noppies zijn gekend voor hun goede prijs/kwaliteit verhouding. Rumble en Blablabla zijn gespecialiseerd in stoere kledij voor de kids. IKKS is super trendy en iets duurder, met een aanbod voor zowel kids als juniors.” Reken daarbij nog de frisse kleuren van NoNo, aangevuld met de andere kwaliteitsmerken, dan weet je dat je kroost bij Kidz Rules zeker iets naar z’n zin vindt. Ook voor de komende lentefeesten kan je hier terecht. Rob: “Die mode is geen traditionele collectie. De kleren zijn kleurrijk en vlot combineerbaar zodat ze na het feest perfect kunnen worden doorgedragen.”

Comfortabel winkelen

Winkelen in een aangename omgeving zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Rob: “We hebben veel aandacht besteed aan de inrichting en namen hiervoor een architect onder de arm. Zo is er extra ruimte tussen de rekken zodat mama’s met buggy’s vlot kunnen passeren, een speelhoek voor de kinderen en een zithoek waar meegekomen papa’s kunnen toekijken, uitgekiende verlichting… Elk aspect van het winkelen hebben we onder de loep genomen. Voor de kleursferen refereren we naar ons logo. Het komt in elk detail van het interieur terug, van de kussens op de zeteltjes tot de gordijnen in de paskamer en de kapstokjes. Het geheel oogt bijzonder kleurrijk en samen met onze trendy klerencollectie vormt alles een mooi samenhangend geheel.”

Merken kinderkleding

Bij Kidz Rules vind je een uitgebreid gamma kinderkleding van onder andere de volgende merken:

Bekijk alle kinderkleding merken bij Kidz Rules.