Legging

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Legging baby

Leggings voor baby’s, de tijd dat de kindjes enkel maar in kruippakjes rondliepen ligt al ver achter ons. Tegenwoordig zijn er leggings baby’s in alle soorten, maten en kleruen. De baby’s zelf, wij rekenen tot 3 jaar de kleintjes als baby vinden het zelf ook superleuk om zichtzelf te kopiëren en er uit te zien zoals de grote mama of papa. Daarom zijn er tal van broekjes in ons aanbod en is het onmisbaar in de collectie van uw baby. De merken gaan volledig mee met de nieuwste trends en ieder seizoen komen ze met een leuke collectie vol nieuwigheden, toffe prints en vooral gemakkelijke broekjes.

Leggings kopen

De soepele stof van de legging leent zich uitermate tot de wendbaarheid van je dreumus, geen stijve broeken voor jouw prinsje of prinsesje als deze volop aan het ravotten is in de living of in de crèche. Je bestelt uitermate gemakkelijk online die leuke legging voor je baby bij Kidz Rules, je betaalt veilig en binnen een dag maximaal 2 dagen ontvang je een leuk verpakt pakketje waarna je het meteen kan aanpassen bij je jongste telg. Je baby zal trappelen van plezier wanneer je de zachte een comfortabele stof van de leggen rond de babyzacht billetjes van je kleintje aandoet.

Combineren met een legging

Het leukste is dat je de legging voor je baby gemakkelijk kan combineren met andere kledingstukken. Vroeger waren de leggings vooral grijs en zwart, maar tegenwoordig zijn het echte stukjes kunstwerkjes waarbij leuke frisse print de toon zetten. Felle kleurtjes voor in de zomermaanden en wat donkerder voor in de zomer. Je kan je baby voor een bezoekje aan de supermarkt gewoon meenemen zonder deze eerst te moeten omkleden. Ook een gewone leggin kan dus stijlvol zijn, de strakkere exemplaren lijken op een maillot, maar dan zonder de voetjes. In ieder geval met het juiste bovenstukje zal je kleintje stralen van geluk en zich fijn voelen in haar kleedjes.

Legging baby outlet

Ook op onze legging baby outlet pagina vind je beslist steeds nog een leuke legging tegen een scherpe prijs. Vaak kruipen de babytjes in dit soort van kleding en hoewel ze slijtvast zijn, kan soms toch wat slijtage aan de kleding optreden, wanneer je dan niet teveel wenst uit te geven, koop je best in onze rubriek outlet