Tassen

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Tassen voor kinderen

Naast de kinderkleding die Kidz Rules aanbiedt, kan u bij ons ook tassen, boekentassen, schoudertas, toiletzak, rugzakken voor kinderen verkrijgen. Ga naar de pagina tassen en vindt meteen wat u zoek.

Schooltassen

Ieder kind dat naar school gaat, wenst natuurlijk dat het een mooie tas heeft. Daarnaast wil de mama dat deze van goede kwaliteit is en praktisch is in gebruik. De tassen bij Kidz Rules zijn met dezelfde insteek gekozen door onze inkopers. Ontdek ze snel op onze webshop en kies er de leukste tas die bij jou past.

Leuke kindertassen

Naast de praktische schooltassen hebben wij ook leuke kinder tasjes voor uw jonge telg. Diverse kleuren en merken zijn beschikbaar. Ook communie tasjes zijn gegeerd in onze winkel. Schattige tasjes van het merk Like Flo kunnen niet ontbreken bij de hippe jonge meid.

Waarvoor gebruik ik mijn tas

Wanneer je een tas voor je kind aanschaft is het natuurlijk best even nadenken voor wat je hem gaat gebruiken. Is het voor school, dan wel voor het ensemble af te maken, dan wel om praktische reden waarbij je toch ook wel het uitzicht en de mode niet over het hoofd wenst te zien. Bij vragen of twijfels contacteert u ons en wij zetten u op weg naar de juiste keuze.

Grootte van de tas

Bij het kiezen van het formaat van de tas, bedenk je zoals hierboven reeds aangegeven eerst na voor wat de tas moet dienen. Dient deze om naar school te gaan, hou er dan rekening mee, dat er naast de boeken ook plaats is voor een brooddoos, drankje en eventueel fruit of een koekje. Onze kleutertasjes zijn zeer praktisch en beschikken meestal over een tweede ritssluiting vooraan waarbij in het aparte zakje nog spulletjes gestoken kunnen worden. Wanneer je de afmetingen wenst te meten, vraagt u het maar dan meten wij de maten even voor u op.

Wanneer u kiest voor een schoudertas, kijk dan zeker ook of het riempje verstelbaar is. Niet alle kinderen zijn even groot, zodanig dat een aanpasbare riem toch wel van pas kan komen. Zo kan trouwens de tas ook langer meegaan, aangezien je de lengte kan aanpassen wanneer het kind groeit.

Merken kindertassen

Bij Kidz Rules vindt je tassen van uiteenlopende merken. Er zijn er met leuke prints, van poesjes motief tot panda. Glittertasjes voor de stoere meid van IKKS of Sofie Schnoor voor het dagelijks gebruik in zebra motief of in goud of zilver. Of de communie tassen van Jottum waarbij eerder strikjes en bloemetjes de aandacht trekken. Schooltassen van Lief! vallen steeds met de gekke opdrukken meer dan waarschijnlijk beslist in de smaakt bij uw kleuter.