Squishy-squishies

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Squishies of Squishy

Squishies kopen online

Squishies zijn de nieuwe hype voor jongen kinderen, de figuurtjes in allerlei vormen, kleuren en maten waarin je in kan knijpen zoals een stressbal, waarna de vorm terugkeert naar zijn oorspronkelije staat. Vroeger zag je ze wel eens in de vorm van een bal, maar tegenwoordig kan je ze in de gekste vormen krijgen. Squishies zijn een soort stressballen, maar ze zijn veel zachter! Steeds uniek exemplaren in de raarste vormen, kneedbaar en als je in ze knijpt, komt de vorm weer terug. Sommige hebben zelfs een geurtje. Online te bestellen bij Kidz Rules en snel geleverd.

Na de fidget spinner nu de squishies

Om de zoveel tijd breekt er wel een onweerstaanbare hype aan voor kinderen, waarbij in ieder gezin meerdere van deze spulletjes must haves zijn. En voor de prijs moet je het zeker niet laten, de kinderen zijn er dolgelukkig mee en amuseren zich er stevast de komende weken mee.

Door het intensieve gebruik van de speeltjes kunnen er scheurtjes onstaan in de squishy als je er veel in knijpt. Dit kan al na een paar dagen of soms zelfs de dag zelf. De squishies zijn gegoten en geverfd. Dus ze zijn niet 100% perfect, er kunnen kleine putjes, vlekjes en scheurtjes in zitten van bij de productie, daar kunnen we helaas niets aan verhelpen. De opdruk kan scheuren bij gebruik.

Er is een verschil in zachtheid tussen de verschillende squishies. Als je 2 dezelfde bestelt kan één van de squishies harder zijn dan de andere.

Soms kan het zijn dat er lucht uit de squishy komt