Muts & Handschoen & Sjaal

Artikelen 1 tot 20 van 38 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 38 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Mutsen, handshoenen en sjaals

Om uw kinderen te beschermen tegen de koude, bent u in deze rubriek van Kidz Rules op de juiste plaats. Mutsen en handschoenen voor kinderen in leuke thema's, zijn zowel in onze winkel te Lichtaart als op onze webshop vlot verkrijgbaar. Naast de bescherming tegen de koude, kunnen sjaals ook gedragen worden door meisjes om het ensemble volledig te maken.

Sjaals voor communie

Voor de communie en al wat erbij hoort, zijn verschillende kleuren en vormen van sjalen verkrijgbaar. Een sjaal bijpassend bij het communiekleedje maakt het nog zoveel meer af. De sjaals van CKS zijn prachtig en deze van Carbone zijn zeer stijlvol. Verschillende kleuren van roze tot ecru, of sjaals met een leuke print zijn allemaal verkrijgbaar.

Welke sjaal past bij mij

Om de juiste keuze te maken is het belangrijk te bedenken voor welk doel u hem gaat gebruiken. Is het om het warm te hebben, dan wel te gebruiken als accessoire om de outfit van uw kind compleet te maken. Daarnaast is de kleur uiteraard van belang. Op onze webshop trachten wij zoveel mogelijk voorstellen te doen bij bepaalde artikelen, vooral in de communiecollectie om u ons advies te verschaffen, welke combinaties best gemaakt kunnen worden. Bij vragen of twijfel kan u ons steeds contacteren, zodat we u begeleiden naar de juiste keuze.

Babyhoedje, zonnehoedje, kinderpetjes

Ook hebben we aan onze allerkleinste gedacht. Wanneer de zon in de zomer te hard schijnt, is het uiteraard aangewezen uw baby, peuter en kleuters te beschermen tegen de zon. Hiervoor hebben we babyhoedjes, zonnehoedjes en kinderpetjes in de aanbieding. Vaak met fleurige motieven, zodat naast de praktisch kant ook het modieuze uitzicht niet wordt vergeten.