ACCESSOIRES

Accessoires kinderkleding

Onmisbaar bij de stijlvolle kinderkleding zijn de accessoires die integraal deel uitmaken van de outfit. Zij maken het beeld compleet. Een uitgebreid gamma, van sjaals, riemen, mutsen, sokken, handschoenen, tassen en zelfs boekentassen zijn online verkrijgbaar

Gratis verzending, Snelle levering

De accessoires voor kinderen die getoond worden op de webshop zijn allemaal op stock in onze winkel en dus zeer snel leverbaar. Bestelling boven een bepaald bedrag zijn bovendien komen in aanmerking voor gratis verzending. De voorwaarden vindt u terug in onze rubriek bestellen en betalen"

Kortingsacties en outlet

Regelmatig zijn er acties of geven we een prijs weg op onze facebookpagina. Daarnaast komen accessoires van een vorig seizoen automatisch in onze rubriek outlet terecht.

Accessoires kopen

U kan voor de aankopen terecht in onze winkel te Lichtaart. Koopt u liever in de online shop, is dit geen enkel probleem. We streven ernaar om u te beleveren 2 dagen na uw bestelling indien u na de middag besteld. Als u voor de middag bestelt, ontvangt u het pakketje waarschijnlijk al de volgende dag.

Nog vragen?

We streven er naar om u een zo optimale dienstverlening te garanderen. Indien u een opmerking heeft of met vragen zit, twijfel dan niet en contacteer ons. Dit kan u zowel telefonisch, per mail of laat een berichtje na op onze facebook pagina. Wij doen er dan alles aan om op u vragen spoedig te antwoorden